Joomla project supported by everest poker review.

Other languages / Română / Pregătiri pentru Ziua Dansului

 

 

 

Pregătiri pentru Ziua Dansului

www.danceday.cid-portal.orgÎn data de 29 aprilie, ca în fiecare an din 1982, Ziua oficială a dansului va fi sărbătorită în întreaga lume de milioane de dansatori. Este o inițiativă a Consiliului Internațional al Dansului CID, UNESCO.
Am pregătit următoarele linii directoare ca o listă de verificare pentru persoanele active în domeniul mai larg al dansului: profesori, coregrafi, lideri de grup, jurnaliști, cercetători, asociații, furnizori, organizații etc.

Obiect
Scopul principal al evenimentelor de Ziua Dansului este de a atrage atenția publicului larg asupra artei dansului. Trebuie să se acorde o atenție deosebită abordării unui nou public, care nu urmărește evenimentele de dans în cursul anului.

Evenimente
Evenimentele pentru Ziua Dansului pot fi spectacole speciale, repetiții publice, prelegeri, expoziții, articole în ziare și reviste, seri de dans, emisiuni radio și TV, vizite, spectacole stradale, parade, decorațiuni pentru ferestre etc.

Organizatori
Evenimentele sunt organizate în principal de către companii de dans, grupuri de amatori, școli, asociații și alte instituții active în dans. Ori de câte ori este posibil, este mai bine ca evenimentele să fie organizate în comun cu o instituție non-dans, cum ar fi o agenție guvernamentală, o școală publică, o municipalitate, o întreprindere, un sindicat.

Conţinut
Organizatorii au libertatea deplină de a defini conținutul evenimentului.
Asigurați-vă că includeți informații generale despre arta dansului, istoria sa, importanța sa pentru societate, caracterul său universal. Acest lucru se poate face într-un discurs scurt, o notă din program, un text distribuit celor prezenți. Prin adăugarea acestei dimensiuni, faceți evenimentul diferit de activitățile de dans care au loc în orice altă zi.
Citiți un mesaj de la o personalitate proeminentă, o poezie, un pasaj dintr-un text de la un autor celebru.

Coordonare
Pentru a obține un succes maxim, este important ca pregătirile să înceapă din timp.
Este imperativ să informați presa și, în general, mass-media despre evenimentul dvs.
Notificați o organizație care deține o poziție centrală la nivel regional sau național, care ar trebui să publice o listă de evenimente planificate pentru Ziua Dansului.
Intrarea la evenimente ar trebui, de preferință, să fie gratuită sau prin invitație. Invitați persoane care nu participă în mod normal la evenimente de dans.

Locație
În cel mai bun caz, evenimentele ar trebui să aibă loc în locuri "noi", cum ar fi străzi, parcuri, piețe, magazine, fabrici, sate, discoteci, școli, stadioane etc.
Prin stabilirea evenimentului în împrejurimile originale, subliniați faptul că acesta este un eveniment dedicat familiei universale de dansatori.


Dr. Alkis Raftis
Președinte al CID

 

 

 

 

Dance Day        يوم الرقص       Journée de la Danse       舞蹈日       Día de la Danza       День Танца 

a program of the International Dance Council CID at UNESCO
the official organization for Dance world wide
www.cid-portal.org    www.cid-world.org

Saturday the 13th. Design by JoomlaTemplateMaker.